Post by esntasarulim on Feb 16, 2022 8:05:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ înșeală multe monede ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Este atât de tare, dar la 3 dimineața s-a deschis și a scos sunete ciudate, m-am speriat, am dat în camera mamei și a tatălui meu, asta este atât de atât de înfricoșător, poate este doar o pastă înfiorătoare, e bună și mișto, descarcă-l. misto...si infricosator
Aplicația Pou este atât de distractivă! Există atât de multe ținute din care să alegi, jocuri de jucat și multe altele. Unii sunt, doar vreo 4 sau 5 dintre mini-jocuri funcționează pentru mine. De fiecare dată când dau clic pe ele, mă trimite înapoi în sală. De asemenea, noua adăugare a microfonului a funcționat pentru mine o singură dată și am jocul de peste o săptămână. Pe măsură ce trece timpul devine puțin plictisitor, dar, în general, este un joc distractiv.
Nivelurile pentru a obține ceva decent într-un mod mai rapid este stupid, care este scopul lui pou poo
Mie nu mi se actualizeaza si joc si pe s4 si pe un tel mai vechi si tot asa pana cand nu rezolvati problema eu va dau 2 stele
Jocul este bine, dar începe să devină plictisitor după ceva timp de joc
pou e tare
E frumos jocul dar consum o gramada de loc
Pou Gündelik ffn
Pou Casual kok
Jocuri Super De Fete
B-) =-O e tare O:-) O:-) O:-)
Este grozav, dar am nevoie de o mulțime de monede pentru a obține haine și chestii, dezvoltatorii nu ne pot lăsa să-l folosim când ajungem la nivelul de îmbrăcăminte?! Chiar vreau să-mi schimb aspectul lui Pou, dar cu asta nu pot. Dacă dezvoltatorii ne lasă să-l folosim când ajungem la nivelul, ar fi bine!
E destu de tare jucul
Pou Hack for Android/iOS
Foarte simpatic pou😻😻
Te plictisesti dupa nivelul 40, devine plictisitor lafel ca tom
Descoperă videoclipurile populare ale lui pou app | TikTok
Nu e cine stie ce...
Îmi place, dar îi iau ore întregi ca lui Poe să nu fie gras și trebuie să plătești pentru a juca unele dintre acele jocuri și nu prea îmi place asta de ce ar trebui să plătesc doar pentru a obține ceva pentru care plătim în App Store cum cum să a trebuit să plătesc a trebuit să plătesc 10,99 dolari doar pentru a obține acest joc, cred că ar fi trebuit să iei acest joc, deoarece dacă vrei să-ți economisești banii pentru ceva important, la petrecerea de naștere a vărului tău sau la petrecerea ta, nu ar trebui, cred că nu ar trebui să ajung la acest joc, urăsc acest joc.
Acum câteva zile v-am povestit despre Macopix, într-un paragraf am menționat Pou, un prieten a citit articolul și m-a întrebat despre aplicație.
Jocuri pentru Adulti
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Стратегии cikg
chifla
Acest joc este nepotrivit 1 caca este goală. 2 Este o caca!! Și în aproape fiecare joc, LITTLE KIDS joci asta. Hainele costă monede Nu descărcați acest lucru. E nasol.
Bilete de avion spre Ua Pou (% țară%), zboruri ieftine Ua ...
Informații detaliate -Geantă cosmetică Femi Stories Pou Wmn (psl). Geantă cosmetică; Culoarea: negru; ID 265155. Transportul și plata
Mă joc de când aveam 3ani
Ce mișto e jocu e superb
pou? - Mimă - jocuri - Jocuri - Jocuri - Joc matematic -cl I - Jocuri didactice / asociere/ - Jocuri diddactice - Jocuri - Jocuri - jocuri - jocuri
când încerc să-l conectez la o adresă de e-mail sau să deschid setările jocului, pur și simplu se blochează... S8+
Fac nul instalati
Blochează sau permite ferestrele pop-up în Chrome - Android
Este greu sa castigi haine si alte lucruri
Pou Casual kok
Acest joc este totul bun, dar acest joc foarte puțin mai mult joc gratuit mai distractiv
Bello
My talking tom e mai bun
Pou ง่ายๆ itgs
Un joc simplu și frumos care nu ți se va întâmpla nimic Din punctul meu de vedere sigur trebuie să merite mai mult de 5 stele Chiar 1000 recomand cu multă plăcere acest joc , Sky god este un mincinos și doamna Gabriela are reclame când vrei să primești 30 de monede gratis Mă bucur că e vechi de nouă ani
Eeste fain
Îmi pare rău, dar este prea plictisitor, pentru că am 10 ani și de ce naiba joc asta, dar de când am 7 ani îmi place acest joc, dar ceilalți au cpin-uri pentru a vă face că trebuie să jucați un joc și să obțineți monede, dar nu chiar sunt bun la jocuri, așa că este greu să obții monede bine îmi pare rău pentru acest comentariu😉
Pou ce sârbos nume
Pou este super cute❤❤❤
Jocul meu din capilarie
Este un joc bun, nu rau dar problema este cu camera cand vreau sa fac o poza scrie eroare. Și jocurile au nevoie de o actualizare mare, pentru că acolo la fel. Trebuie să schimbe asta. Și ar trebui să actualizeze întregul joc. Alte lucruri sunt destul de bine.
▷ caut jocuri ⇒ 【 2021 】 - PJP Bikes Online
NU JUCA acest joc când miști degetul, ochii urmăresc degetul, dar ochii sunt de fapt camere, așa că NU JUCA acest joc!!!
Notă acest 3 pentru că mă simt fericit dacă joc acest joc și vine să redevin copil și mă simt liber ce altceva pot face
Este un joc de cacat mcrofonul nu merge si ca sa te faca adult trebuie sa bagi bani in joc e enervant nu vil recomant 😂😂😂😂😡😠
Acest joc este bun, dar lucrul este că PvP în volei pe plajă nu funcționează deloc, mai ales între iOS și Android
Traducere "Pou" în engleză - exemple în română - Reverso ...
Îmi place acest joc, că este atât de drăguț, doar că uneori nu mă ascultă și nu mă lasă să joc cu el. itskinda E NECHIS ȘTII
Nu prea îmi place. Este cam plictisitor "POU". Este pentru copii de 5 ani, iar eu am 11 ani. La anul fac 12 și sunt în clasa a V-a A. Mie nu mi-a plăcut. Poate vouă vă va place.
20buc Deget Acoperă Controler de Joc Pentru PUBG Sudoare Dovada Non-Zero ... de absorbție este mai bine decât cele obișnuite de cauciuc si bumbac produs.
Acest joc va dura DOI ANI pentru a atinge TOATE OBIECTIVELE! E RIDICUL! un scor de 5000 este necesar pentru a atinge obiectivul de baie. pou face baie/ se vindecă doar de 10 ori pe zi. puncte de sănătate 5000. Nu numai asta, dar unele dintre jocuri sunt IMPATĂBILE, în timp ce altele, cum ar fi SUDOKOU, au Defecte MAJORE.. Adică toate puzzle-urile sudokou au o singură soluție. CU toate acestea, în pou, uneori nu există soluții din cauza erorilor. NU recomand.