(Android/iOS) Art of War 3: RTS strateegia koodid generaatori vastupidavus
Feb 16, 2022 8:11:50 GMT -6
Post by esntasarulim on Feb 16, 2022 8:11:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strateegia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strateegia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid generaatori vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS strateegia 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see mäng varem, mitte praegu, lahingute parandamine kõrgema auastme komandöri ja petturitega. Pean selle desinstallima, halb mäng, parandage see
Lootus, et tulevases arendusüksuses, kus on rohkem tapmisi, edutatakse mängu veteranina. Muide, aitäh mängu eest.
siiani on kampaania hea. kuigi ma pole mitmikmängu proovinud, aga vähemalt lugu on korras. võiks olla veidi huvitavam nagu looteabes, kuid siiski hea. Olen oodanud sellist mängu, nii et ärge laske meid alt vedada. haige, muutke kindlasti oma hinnangut aja edenedes, kuid praegu halvasti andke sellele 3 mõttes idk veel palju.
Crimini Misteriosi: Il Giglio Cremisi Avventura bid
See mäng on hea, kuid miks te pärast krediidi ostmist uuesti alustate? Seda juhtub ikka ja jälle. Kuigi makse tehakse õigeaegselt, käivitate selle uuesti ja krediiti ei anna. Sel juhul pole ostmisest kasu. Palume teil viivitamatult minu ostusumma tagasi maksta ja samuti selle probleemiga tegeleda. Kui see juhtub, kaotate usaldusväärsuse ja usalduse teguri. Viib selleni, et enam ei kaupleta. Palun tagastage summa koheselt. T
Ma armastan seda mängu, see tuletab mulle meelde käsku ja vallutamist, kuid see mäng on mängimisel parem ja täiustatud kogemus ning olen sellest mängust täiesti sõltuvuses. Suurepärane töö selles mängus.
Server jääb minust maha iga kord, kui mind rünnatakse 1–2 minutit, naasen kaotatud lahingusse. Proovisin mängida wifiga, kuid ma ei saa ühendust, seega kasutan oma 5G-d. Ärge raisake oma aega selle mänguga
Profid. Tegelikult suurepärane mäng potentsiaaliga, tõeline rts freestyle baasi ehitajaga, nii palju läheb. Con 's. Kõik on liiga kiire eraldusvõimega, sunnitud mängima paaris pooled režiimid, PvP-režiim leiab harva vastast ning kui nüüd lippe kinni püüda ja neid käes hoida, ei pea te tegelikult teist baasi ründama, kohutav muutus. Tohutu potentsiaal selles, mis võiks olla suurepärane mäng. Minu jaoks on mul hea meel mängida missioone ja ainsa lahinguid ilma lippude püüdmiseta.
Hea mäng mängides seda mängu vanem, kui ma olin 9-aastane art of war 2 ja siis mängisin art of war 3 alates 2019. aastast ja olen teinud vahesid umbes aasta ja nüüd liitun selle mänguga, see mäng on nii hea. Perfect Rts mäng ja ajatapjale meeldib see, lihtsalt jätkake värskenduste käiku ja lisage natuke uusi funktsioone. See mäng on legendaarne mäng
Mäng ikka hea. Isegi mõned kurdavad uue värskenduse üle. Jätkan selle mängu mängimist ja toetan seda.
Ma tõesti soovitan seda kõigile, see on väga tore. See on nagu punane hoiatus 2 ja kindralid 😁, kuid erinevus seisneb selles, et saate oma ehitamist uuendada ja olete tankid ja armeed. Ja kindlasti on see võrgumäng. Soovin, et selle mänguga oleks ka võrguühenduseta mänge, et saaksin mängida iga tund. Aga mäng on äge!! Mängi nüüd!! Installige see oma Android-telefoni. Ja hakka mängima.
Suurepärane ja imeline mäng, kuid see võib olla suurepärasem, kui sellel on rohkem teemasid, nagu WW1 WW2 või kodusõda
Art of War 3:RTS strategy game Strategy rmjb
Alustuseks korralik mäng. Soovitaks mitte midagi osta enne, kui nad on oma põhitõed selgeks saanud. Praegu rikuvad auastmeuuendused kogemusi igas liigas. Confed on võimsam / kiirem kui Resistance. Klienditugi on väga tujukas. Nautige, kuni see kestab.
Natuke maksma, et võita, kõik mängijad saaksid enne lahingut kaarti näha. See on RTS-mängudes ülioluline
Art of War 3: RTS strategi PvP Strategi hlf
Tere, selle mängu administraatorid, lvl 13 mängija, ma lihtsalt võitlen tema tugevate vägedega nagu haamer teeb mu armidolidele ja tema rünnakutele ja tema tipule poole tervise ja pls arendajad madalamad sellised sündmused nagu see mutikangelased maksavad raha ja poodi kõrge hind kuld ja sellised krediidid on mängu ja selle mänguriistade võitmise eest tasulised
Art of War 3: RTS Strategie Strategie iiw
Parandage viga! Mängu spetsiaalselt PvP üleslaadimine võtab aega, et see ripuks ja kogu aeg varu oleks, pealegi hea mäng
Väärib rohkem tähti ..eepiline strateegiline mäng ..kuid järgmistes värskendustes on kindlasti vaja rohkem sõjasõidukeid
Võib kergesti olla 5 tärni väärt, kuid sellel puuduvad mõned olulised funktsioonid! Tehke TÕELINE võitlusrežiim! mängija üksi vs AI koos võimalusega valida kaarte ja AI vastaste arvu. Ja eemaldage aja loendus!!! See tapab kogu lõbu!.. enamik mängijaid tahab võtta aega hea baasi ehitamiseks ja erinevate def-attk taktikate proovimiseks.. siin on meil napilt aega baasi ehitamiseks ja rünnakuks, et aeg on möödas.:// Vajab ka paremat PvsP-d. 2v2 ja 3v3 võimalused.
Worist uuendussüsteem Ma ei vaja kangelasi Kust me nii palju rohelist korpust saame? Ma lahkun sellest mängust. Headaega
Kui ma võitlen tõeliste inimestega, on kosjasobitaja katki, olen oodanud korra 30 minutit ja see võib ikka leida inimesi, kes minuga võitlevad, palun parandage, ma tahan teistega mängida
Mulle meeldib see mäng, kuid andmetega mängides sulgeb telefon rakenduse
See on Command and Conqure mängusarjale lähim mäng. PvP-seansid on aga valitud nii, et vaenlane on sinuga üsna võrdne. Mängud kestavad keskmiselt 1,5 tundi, kus peaaegu 90% ajast on ainult jõu suurendamine. Siis mõistad, et ainus viis lahingu lõpetamiseks on nii, et kui sina või su vastane lahkud sessioonist. Niisiis, 1,5 tundi seansi kohta... noh, see pole see CnC, mida ma varem mängisin.
Mulle meeldib see mäng väga. See on minu lemmik sõjamäng, kuid seekord värskendus lisage hero unite.how saada heros unite?
võitmine on tasuline, ärge alla laadige, kahetsete seda edenedes
Kangelaste versiooniuuendused on kohutavad. Ei mängi, kui jätkavad
Suurepärane mäng, kuid mängusüsteem, eriti turniiril, on tasakaalust väljas. Mind on sageli sobitatud kõrgema asetusega vastasega, kellel on suurem võidumäär, nii et tulemus on etteaimatav.
Kenade strateegiliste mängude hulgas
Hea mäng, aga miks me peame kaardi nägemiseks maksma. See on suur eelis vaenlasele, kes mängus maksab. Lahing ei ole minusuguste vaeste inimeste jaoks aus ja kas saate kaotada 2v2 lahinguaja. °_°
Lihtsalt alustamine tundub üsna korduv.
Pärast selle rakenduse installimist..kui ma selle avan ..peale edukat laadimist küsib salvestusruumi kasutamise luba ja pärast seda luba kui antakse ..laadimisring hakkab keerlema mängude helitaustaga ja midagi pole näha.. Üks kord sajast proovige avaneb mängimiseks...snd ja siis uuesti, et kuvatakse laadimisrõngas. Pole pingiprobleemi, võrgukiiruse probleemi pole midagi ..Server õnnestub!!! Arendaja, palun parandage see probleem #India #subcontinent_users jaoks. See probleem on jälle alanud (.sic)
Mulle hakkab see meeldima, kuid midagi muudan meelt desinstallimiseks, kuna poco f1 seadmega pole 60 kaadrit sekundis võimalust. graafika ei ole nii halb ja selle korralik graafika, kuid vabandust, ma ei saa hinnata 30 kaadrit sekundis.
Mäng on väga hea, tõeline rts, ma tunnen, et mängin C&c kindralitega. Loodan, et varsti toimub selle mänguga võrguühenduseta kaklus. Loodan, et varsti on mobiilis veel selliseid Rts-mänge tulemas.
Väga hea mäng, väga sõltuvust tekitav, selle ainuke miinus on see, et see võimaldab teha korraga vaid ühe uuenduse, mis on kas hoones või jalaväes, seega minult 4 tärni. Lubage korraga 2 värskendust (üks hoone ja teine jalaväe jaoks). Aitäh.
Mäng on hea, kuid ei saanud Internetiga hõlpsalt ühendust, mul on hea internet
Art of War 3:RTS Diskarte Diskarte znp
See oli hea, kuni viimase ajani. Mäng oli varem mängitav, kuigi see oli suur puudus mittekulutajate jaoks. Kuid hiljuti muutus mäng uue värskendusega võidu maksmiseks. Esiteks olid need oskuste kaardid, mida keegi ei küsinud. Ja nüüd on kangelased. Justkui sellest ei piisa, muutsid nad ka kõik teie uuendused kasutuks. ÄRA MÄNGI SEDA MÄNGU ABSOLUUTSELT.
Seda mängu on lihtne kasutada ja see on kena graafika, palju missioone ja üsna sõltuvust tekitav.
1 tärn selle ilusa mängu hävitamise eest..liiga palju uuendusi liiga paljude üksustega
See mäng on suurepärane. Mulle meeldib mängu pandud graafika. See muudab mängu realistlikumaks ja mängimise lõbusamaks.
Mind on seda mängu mänginud, kui käisin oma sõpradega keskkoolis. See on väga atraktiivne ja täidab strateegiat vaenlase vastu võitlemiseks ja ründamiseks, kasutades meie enda ideed. Haha! Kuid nüüd on selle mängu uus versioon võrguväljakutse nii erinev.
Väga lõbus mäng, palju üksusi ja korraldusi selle kasutamiseks on väga lõbus mäng
Ma tõesti armastan seda mängu!! See on fantastiline. 😃 Minu ainus probleem on see, et mängimine on äärmiselt aeglane. Üksik pvp-lahing võib kergesti muutuda paariks mängutunniks, AI-2v2 lahingu lõpetamine võttis mul umbes 2:30.😑 Soovin, et lisaksite reaalajas mängukiiruse lüliti, näiteks C&C stiilis mängud. Topelt- või kolmekordne ajapikendus. 👍 Saan oma mobiiliga hakkama 2x kiirema mängukogemusega. Armastan seda mängu endiselt, aitäh!!
Hämmastav mäng... aga millised on tuumarajatise nõuded (takistus)?
Suurepärane mäng. Viimasel ajal on mul probleeme olnud. Kui proovin ai-d mängida, ei saa ma kedagi kutsuda. Ja kui keegi mind kutsub, ütleb ta pidevalt, et pean mingi ressursi alla laadima. Kui klõpsan kohe allalaadimisel, siis ütleb allalaadimine nurjus. Palun aita mind.
C&C/Supreme Commanderi fännina võtab selle mängu pvp is awesome aega, et kõike avada, kuid kui kampaania läbi lihvite, saate enamiku asjadest kätte. Nad jagavad välja palju ehitusbuffe ja kulda, mõnel inimesel on eelis, sest nad kulutavad rohkem raha.
See on parim reaalajas strateegiamäng, mida ma kunagi mänginud olen. See on minu kogemus
Armusin, kui selle sain. Mees, mu ajastus on kehv. Muutus koheselt sularahavõtuks. Olen saatnud chr sõnumeid, et ppwer tasakaal on aus ja üks meeskond ei ole teisest tugevam (olen vastupanuvõimeline, raskem õppida/mängida, kuid siiski tasakaalus)... Nüüd maksate versiooniuuenduste eest $ ja kui te oled katki, sa kaotad. Kas tõesti poisid? Teie vanad mängijad on vihased ja minusugused nooblased taganevad nüüd hirmunult. Teenite stabiilsuse jaoks piisavalt, ahnusega saate VÄHEM tasu.
Liiga palju reklaame, pole huvitav.
See mäng on konks, see on üks suurimaid strateegilisi mänge, mida ma kunagi mänginud olen.
Kas saate eemaldada tärnide nõuded jätkata kampaaniat lihtsas/tavalises režiimis ja lisada need ainult boonuste ja raske režiimi jaoks