Post by esntasarulim on Feb 16, 2022 8:14:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά σημεία ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Απλά τέλειο κατεβάστε το...Δεν χρειάζεται πληρωμή!😉
Burger Shop Rekreacyjne iph
γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω!!!!
Ειναι πολυ ωραιο κατευαστετω
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά δεν είναι ενδιαφέρον παιχνίδι
Εντάξει
είναι μια ωραία εφαρμογή
Οι διαφημίσεις εδώ είναι κάθε άλλο παιχνίδι και έχουν διάρκεια 20 δευτερόλεπτα η καθεμία. Πρέπει να παίξεις πολύ γρήγορα. Όταν διαγράφετε το παιχνίδι, δεν διατηρείται η βαθμολογία ή η κατάστασή σας.
Στην αγάπη
Αν βρω ή παίξω αυτό το παιχνίδι, θα τρελαθεί η καρτέλα μου, το μισώ
Αυτό το παιχνίδι ήταν μια θαυμάσια απόδραση από τον πραγματικό κόσμο. Λατρεύω τα γραφικά που οι πελάτες σας δίνουν για τα λεφτά σας, δεδομένου ότι με κάνει νευρικό κάθε φορά που το παίζω, τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά, αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για εστιατόρια🍔🍔🍔🍟🍔😊 😉😊
Διασκεδάζω τόσο πολύ παίζοντας αυτό για να περάσω την ώρα πριν τον ύπνο. Πολλοί διασκεδαστικοί τρόποι παιχνιδιού και απαιτητικά επίπεδα για να παίξετε!
Burger Shop Hygge rsru
Καλό αλλά είναι πολύ δύσκολο
Είναι οκ.
Αυτό που μισώ σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι κάθε φορά που κερδίζεις πρέπει να υπάρχει μια διαφήμιση, αλλά πριν από λίγες μέρες κατέβασα αυτό το παιχνίδι όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε να το παίζω χωρίς διαφημίσεις, αλλά σήμερα έχει εκατοντάδες διαφημίσεις, παρακαλώ διορθώστε το να είμαι ειλικρινής το λατρεύω💜💜💜🥺
Αγοράστε την εφαρμογή αλλά δεν ξέρετε πώς να ανακτήσετε την αγορά. Μόλις πήρα ένα νέο τηλέφωνο και κατέβασα ξανά το παιχνίδι, αλλά όταν κάνω κλικ στο "αφαίρεση διαφημίσεων" και μετά στο "Έχω ήδη αγοράσει". Λέει ότι δεν βρέθηκε. Είμαι τόσο λυπημένος γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.
θέλουμε να φάμε μπιφτέκι για να μην το φτιάξουμε
👍
Διέγραψα 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 15 ΧΩΡΟ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Τόσο κακό και πολύ πολύ φτωχό
Απολαμβάνω το παιχνίδι😀😀
Οι διαφημίσεις με ενοχλούν, αλλά θα του δώσω 5 αστέρια από την παιδική μου ηλικία και μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε το wifi χωρίς διαφημίσεις. Πρέπει να λατρεύω το προκλητικό παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο καταφέρνω να νικήσω όλα τα επίπεδα με 5 αστέρια :DD
Είναι ένα καλό παιχνίδι με επιπλέον οδηγίες
αυτό το παιχνίδι είναι όμορφο
Πολύ κακό παιχνίδι 😤😡😡😈👿👺👹Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω αυτό το παιχνίδι. Είναι σπατάλη 🕒⏰⌚🕒. Δίνω σε αυτήν την εφαρμογή ένα σημάδι 0 (μηδέν) 💀💀💀☠👎👍😾🙀🤦♀🤦♂ μην εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή. "Παρακαλώ" 🙏😭🙏👏
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι γελοίες
Προσπαθώ από εννέα μέρες και ακόμα δεν γίνεται λήψη 👎 δεν είναι δίκαιο
Σούπερ Σούπερ
Η καλύτερη εφαρμογή υπηρεσίας φαγητού που έχω βρει μέχρι στιγμής. Λατρεύετε τις πολλές διαφορετικές επιλογές παραγγελιών καθώς και τον ρυθμό παραγγελιών πελατών Οι προσθήκες είναι ελάχιστες, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για να προχωρήσετε, να αγοράσετε προϊόντα ή να περάσετε επίπεδα. Βελτιώνει τον συντονισμό των ματιών των χεριών και βοηθά στην όξυνση του εγκεφάλου. Προκλητικό αλλά διασκεδαστικό
Απόβλητα aap σε όλο τον κόσμο
Burger Shop নৈমিত্তিক fyr
Crab War: Idle Swarm Evolution Nuotykių ysv
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν έχω λόγια να πω για αυτό το παιχνίδι χθες, η διάθεσή μου έπεσε, παίζω αυτό το παιχνίδι και η διάθεσή μου βελτιώνεται, μου αρέσει και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Omg teleio makari na eixe perissoteres pistes
Δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι από το playstore που να έχει τόσες πολλές διαφημίσεις στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν καν απλώς κανονικές διαφημίσεις από τις οποίες μπορείτε απλώς να βγείτε ή να αγνοήσετε. Υπάρχουν εμπορικές διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων που πρέπει να παρακολουθείτε κάθε φορά που περνάτε 1 επίπεδο. και κατεβάζω τόνους παιχνιδιών καθημερινά (για να προσθέσω δωρεάν LP στο παιχνίδι freeplay των sims μου). Τα δοκιμάζω όλα...και ποτέ δεν έχω δει τόσες πολλές διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να πληρώσετε 1,99 για παιχνίδι χωρίς διαφημίσεις. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σοβαρός. Τα παιχνίδια που ζητούν 7,99 δεν έχουν καν τόσες πολλές διαφημίσεις
Είναι ένα πραγματικά nyc παιχνίδι
Υπεροχο παιχνιδι!!! Κατέβασε το αμέρως θα σου αρέσει 0!!☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι λίγο δύσκολο αλλά προκλητικό
Όχι για κακό όχι για καλό
Burger Shop عمومی rnoh
Το παιχνίδι είναι πολύ πολύ βαρετό, επομένως, μην εγκαταστήσετε αυτό το βαρετό παιχνίδι
γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου;
Καταπληκτικό κλασικό που αγαπώ ακόμα και σήμερα. Είδα κάποια ppl να δίνουν σε αυτό το παιχνίδι υπο 3 αστέρια επειδή είναι "πολύ δύσκολο" και μπορώ να δω από πού προέρχονται ΑΛΛΑ απλώς ξαναέπαιξα ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωση και άρχισα πραγματικά να αγωνίζομαι στα επίπεδα σούμο-εξωγήινων. Προορίζεται να είναι ένα προκλητικό παιχνίδι με την πάροδο του χρόνου, έτσι είναι τα περισσότερα παιχνίδια που βασίζονται σε επίπεδο και δεν τολμώ να παίξω Expert Story:') Υπάρχουν 4 τρόποι παιχνιδιού, ένας από τους οποίους είναι πολύ λιγότερο αγχωτικός καθώς είναι μια λειτουργία χαλάρωσης . Επίσης η ιστορία είναι A++
Ειναι καλο
Έχω παίξει και το παιχνίδι σας και τελείωσα όλα τα επίπεδα. Ακόμα και σταμάτησα να παίζω για λίγο για να δοκιμάσω ένα άλλο παιχνίδι. Και έχω βρει τον εαυτό μου να επιστρέφω στο παιχνίδι σας τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια τώρα. Επειδή είναι τόσο διασκεδαστικό και δεν χρειάζεται να αγοράσω τίποτα ή να χάσω τη ζωή μόνο για να παίξω, θα συνεχίσω να παίζω. A++++++ έκανες εξαιρετική δουλειά στην ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού. Ευχαριστώ από έναν πολύ χαρούμενο παίκτη!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μόνο για πολλές διαφημίσεις. Δεν μπορώ καν να καταλάβω αν θέλετε να αγοράσετε παιχνίδι χωρίς διαφημίσεις
Δεν μου άρεσε καθόλου είναι γραφικό
Το Lvl 30 οπτάνθρακα είναι αστείο δεν είναι κανονική κόκα αλλά δεν είναι float;;;;